HOROR! JEZIVI IZAZOV ŠIRI SE INTERNETOM: Deca se polivaju benzinom i spaljuju pred kamerama, bolnice pune tinejdžera sa UŽASNIM OPEKOTINAMA! (VIDEO)

Nakon idiotskog Tajd pod izazova početkom ove godine, stigao je još jedan ludački izazov koji se širi među tinejdžerima na internetu. Zove se "Vatreni izazov", u kom tinejdžeri sami sebe pale vatrom...

Britanski lekari i bolnice izdale su i zvanično saopćenje u kojem mole ljude da ne rade ovo zbog porasta broja tinejdžera koji im dolaze sa teškim  opekotinama.

Posebno alarmantno je u Velsu, gde sve više spaljenih tinejdžera dovoze u bolnicu, a neki su imali tako ozbiljne povrede da su završili na aparatima koji ih održavaju u životu...
"Shvatam da su mladi ljudi izloženi velikom pritisku da budu što popularniji na internetu, a ta popularnost raste zbog suludih izazova kao što je ovaj.

Ali pojedinici koji su probali ovaj izazov moratće ceo život da budu pod terapijama ili će imstali strašni ožiljci", rekao je Džerami Jarou estetski hirurg Moriston bolnice.O ovom izuzetno opasnom i smrtonosnom izazovu saznalo se u javnosti u augustu ove godine, kada se 12-godišnja devojčica iz Detroita zapalila.
Ona je bila životno ugrožena i pod teškim opekotinama zbog čega je bila uzavojima od glave do nožnih prstiju...Njena majka, Brandi Ovens, rekla je da je devojčica bila sa dvoje prijatelja u sobi, a onda se začula mala eksplozija...

"Dotrčala je vrišteći i bila je sva u plamenu", ispričala je tada njena majka, uz poziv Jutjubu da zabrani objavljivanje ovih videa.

Kurir/radio Sarajevo

Post a Comment

Powered by Blogger.