SketchUp Pro 2018 Besplatno preuzimanje Najnovija verzija za Windows.
Ceo instaler standalone. SketchUp Pro 2018 Besplatan Download za 32/64.

SketchUp Pro 2018 pregled

SketchUp Pro 2018 je zgodna aplikacija koja je razvijena da vam omogući kreiranje i editovanje 3D modela u vrlo jednostavnom, čistom i intuitivnom radnom okruženju. Ima ugrađeni editor koji će vam omogućiti da dizajnirate 3D objekte od početka, stilizovanje za prilagođavanje vaših modela različitim stilovima i dizajniranje rasporeda za kombinovanje 3D modela. SketchUp Pro 2018 vam omogućava da uvozite podatke iz 3DS, JPG, PSD, TGA, PNG, KMZ i DVG itd. Možete imati detaljne informacije o svakom alatku za uređivanje što znači da početnici lako mogu naučiti sve o ovoj aplikaciji.

Besplatno

Najnovije ažuriranje ovog softvera vam nudi licencni ključ. Pomoću njega možete učiniti 3D crtanje mnogo lakše. Takođe ima mnogo neverovatnih karakteristika koje rade brže i predstavljaju viši kvalitet. Takođe ima mogućnost finog podešavanja nivoa prozirnosti u režimu rendgenskog snimka. Preuzmite ovaj Pro softver sa licencnim ključem za aktivaciju probne verzije besplatno.


Karakteristike SketchUp Pro 2018


Ispod su neke značajne funkcije koje ćete iskusiti nakon SketchUp Pro 2018 besplatnog preuzimanja.
  • Zgodna aplikacija koja je razvijena da vam omogući kreiranje i uređivanje 3D modela u vrlo jednostavnom i čistom okruženju.
  • Imate ugrađeni editor koji će vam omogućiti da dizajnirate 3D objekte od početka.
  • Imate Style Builder za prilagođavanje vaših modela različitim stilovima.
  • Imate layout rasporeda za kombinovanje 3D modela.
  • Omogućava vam da uvozite podatke iz 3DS, PSD, TGA, PNG, KMZ i DVG itd.

SketchUp Pro 2018 tehničke specifikacije

Puno Ime Softvera: SketchUp Pro 2018
Setup File Name: SketchUp_Pro_2018_18.0.16975 × 64.zip
Puna veličina instalacije: 184 MB
Tip podešavanja: Oflajn instaler / Komplet Standalone podešavanje
Kompatibilnost: 32 Bit (k86) / 64 Bit (k64)
Najnovija verzija objavljena: 25. Nov 2017
Programeri: SketchUp ProSistemski zahtevi
  • Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 kao i Mac OS.
  • 2 GHz multi-core processor.
  • Najmanje 1 GB RAM.
  • 1 MB VRAM.
  • 4 GB Hard disk slobodnog prostora.

Gde će sve putovati turisti iz srbije u narednom periodu. Sardinija pristupačnnija našim gostima, vraćaju se Turska i Egipat

GRČKA će i narednog leta biti prepuna srpskih turista, Sardinija postaje pristupačna našim turistima, a Turska i Egipat se vraćaju na velika vrata.
Međutim, iako u agencijama racionalno savetuju naše putnike da iskoriste popuste koji nude aranžmani u ranom bukingu i uplate aranžmane za Egej, oni koji imaju malo više novca mogli bi da pogledaju i dalja odredišta, jer su nam novčano sve bliža. Domaći turistički radnici procenjuju da će se u 2018. godini pojaviti nove hit destinacije za srpske putnike, o kojima donedavno nisu ni razmišljali.

Tako, recimo, van letnje sezone sa agencijom "Putnik travel" može da se devet dana letuje na Tajlandu, u letovalištu Puket za 599 evra ili za 699 evra na Sri Lanki.

Ipak, najviše turista zanima isključivo Grčka. Većina agencija je već "zauzela" najpopularnija letovališta od Krita do Tasosa, pa ne treba očekivati neki novi skriveni biser osim, eventualno, ostrva Siros i Samos. Paket-aranžmani za sever Grčke uveliko se prodaju i koštaju od 45 evra.

- Broj kreveta na grčkim ostrvima je ograničen, pa svima savetujem da se odluče što pre, jer će ova zemlja na zapadnoevropskom tržištu biti veoma popularna sledeće sezone - kaže Srđan Andrejević iz "Argusa". - I onima koji putuju autobusom na severu Grčke isplati se da što pre uplate i iskoriste sve moguće popuste i odloženo plaćanje. Mi nećemo otvarati nova odredišta, jer se vraćamo u Tursku i Egipat na velika vrata. Reakcije zapadnog tržišta daju nam nadu da će biti dobra sezona. Ipak, još razmišljamo da li da krenemo i autobusima za Kušadasi.
Andrejević savetuje sve one koji vole Španiju da sačekaju proleće, jer je vrlo neizvesno šta će se dešavati u Kataloniji, kojoj pripadaju Majorka i sva ostala letovališta popularna među našim turistima.

Zanimljivo je da su naši turisti potpuno zaboravili na Tunis, što i ne čudi ako se zna da se zbog političke nestabilnosti poslednjih godina veoma malo ulagalo u tamošnji turizam. S druge strane, agencija "Viva travel" će narednog leta početi sa serijom čarter-letova na najlepše italijansko ostrvo - Sardiniju. Paket-aranžmani će koštati od 499 evra, ali biće u ponudi tek kada se potpiše ugovor sa nacionalnom avio-kompanijom.

Direktna linija sa Pekingom približila je ovu daleku zemlju našim turistima, a u novom "Kontikijevom" katalogu "Svet na dlanu" za manje od 1.000 evra u zemlji sa najbrže rastućom ekonomijom mogu da se provedu novogodišnji praznici. Aranžman traje 10 dana, a putnici će videti Kineski zid, Hram neba, Zabranjeni grad i stadion "Veliko gnezdo", a onda se superbrzim vozom kreće za Šangaj, futuristički megapolis. Ova agencija naredne godine vodiće turiste na sve kontinente, a jedno od najlepših putovanja biće Transsibirskom železnicom od Moskve, preko Mongolije, do Pekinga koje se organizuje u avgustu.

Proleće će biti uzbudljivo za one koji su spremni da ulože novac u nezaboravno putovanje, a ne materijalne stvari, jer posle mnogo godina "Ponte" organizuje - Put oko sveta. Ovo putovanje trajaće 36 dana, polazak je 10. aprila, a košta 6.780 evra. Putnici će videti Dohu, Singapur, Australiju, Velington, krstariće Pacifikom, Tahiti i Bora Bora, Havaje, Los Anđeles, Limu, Kusko, Maču Pikču i Sao Paulo.

Powered by Blogger.