Arhitektonska firma Lund Hagem je osmislila malu kabinu koja se nalazi u Sandefjordu, Norveška. Ovo mesto je prvobitno bilo dom za dve male šupe, koje je u međuvremenu zamenila kabina. Smeštena između velikih stena i guste vegetacije, nova zgrada ima krov koji odgovara obliku stena. Mali putevi obezbeđuju pristup kabini. Na zadnjem delu kabine je otvoreni prostor sa stolom i stolicama i kaminom. Unutar kabine, stakleni zidovi pružaju pogled na okolnu prirodu. Na prednjem delu kabine je pogled na vodu. Akustični plafon je prekriven od tkane trake hrastovine da se kamuflira sa okolinom što ga čini jednim kontinuirana površina. Postoji još jedan kamin u malom prostoru. Kabina takođe ima viseći krevet i kupatilo. Prilagođena betonska klupa ide iznutra ka spolja. Hodnik obložen staklom vodi u kupatilo. Puteljak je dodat između prozora i stene.


Prvi seks je za svakoga poseban, a prva masturbacija je uvek... zanimljiva. Ove dame su otkrile kako im je bilo kada su se prvi put samozadovoljile.

 "Nikada nisam na taj način razmišljala o svom telu. Tek kada sam se upisala na koledž samo počela da masturbiram. Stažirala sam kod psihologa koji je dosta vremena provodio izvan kancelarije, a u tom periodu sam imala veliku želju za seksom. Shvatila sam da moram da uradim nešto u vezi sa tim, pa sam počela da se samozadovoljavam kada za tim osetim potrebu, što sam ponekad činila i u kancelariji. To mi je bilo još uzbudljivije, zbog mogućnosti da budem uhvaćena na delu", ispričala je Britni.

"Slučajno sam čula sestrinu drugaricu koja se žalila da ne uživa u seksu sa svojim dečkom, pa se samozadovoljava tako što mlaz vode dok se tušira usmeri 'tamo dole'. 'Guglala' sam, pročitala da je to zaista moguće, da se na taj način može doživeti orgazam. Često sam se tuširala te godine," u šali kaže Mihaela.

"Moj prvi orgazam se dogodio kada sam sanjala super seksi san i probudio me neverovatan osećaj." - Brajana
"Bilo mi je 17 godina i imala sam nekakvu infekciju. Trebalo je da pomoću aplikatora stavim lek 'tamo dole', a taj osećaj me zaintrigirao. Kada je infekcija prošla, moja radoznalost je i dalje bila tu. Jedne noći sam odlučila da ponovim taj osećaj pomoću aplikatora, i upalilo je", kaže Natali.

"Gledala sam neki erotski film, kada sam 'dole' osetila nešto, kao da mi se piški. Počela sam lagano da prelazim prstima preko klitorisa. Kako je rasla tenzija u filmu, tako je moj osećaj postajao intenzivniji. Ukratko, tada sam prvi put doživela orgazam," priča Stejsi.

"Živela sam u malom gradu, a jedino mesto gde su prodavali vibratore, bila je apoteka, čija je vlasnica bila mama moje prijateljice. Uradila sam jedino što šesnaestogodišnjakinja može da uradi u toj situaciji - kupila sam električnu četkicu za zube i koristila je kao vibrator. Otišla sam kući, osećajući se kao genije što mi je to palo na pamet, pustila sam muziku da se ne bi čulo zujanje i počela da eksperimentišem. Posle sam kupovala 'vibratore za odrasle', ali ponekad uzmem četkicu da se setim starih vremena", kaže Stefani. Pročitajte deset stvari koje (možda) niste znali o Rio de Žaneiru.
Rio de Žaneiro
1. Rio de Žaneiro je ranije bio prestonica Portugala. Godine 1808. je privremeno bio glavni grad ove države, a time je bio i jedina evropska prestonica izvan Evrope.

2. Čuvena statua Isusa Hrista u Rio de Žaneiru je najveća statua na svetu urađena u "art deko" stilu.

3. Dužina svih plaža u Riju iznosi 50 kilometara.

4. Ovaj grad je jedna od najpopularnijih destinacija za planinarenje. Planina Šećerna glava (Sugar Loaf), čiji vrh se nalazi na 501 metar nadmorske visine, izuzetno je popularna među planinarima.

5.Carioca je naziv za žitelje Rio de Žaneira, a ova reč u prevodu znači "bela kuća". Ranije se upotrebljavala da označi kuće portugalskih naseljenika

6. U prevodu, naziv Rio de Žaneiro znači Januarska reka ili Reka januara, zato što su portugalski mornari 1. januara 1500. godine stigli do Guanabara zaliva u Riju, za koji su najpre pogrešno pomislili da je reka.

7. Čuveni stadion "Marakana" drži rekord po broju posetilaca fudbalske utakmice! Finale Svetskog kupa između Brazila i Urugvaja 1950. godine gledalo je 200.000 ljudi.

8. Rio je turistički najposećeniji grad u Brazilu i Južnoj Americi.

9. Bosa nova je žanr brazilske muzike, "rođene" upravo u Rio de Žaneiru. Reč je o "miksu" sambe i džeza, a ovaj žanr postao je popularan zahvaljujući kompozitoru, tekstopiscu i pevaču Tomu Žobimu, kompozitoru

10. U Riju će se u avgustu održati Olimpijske igre, i to će biti prvi put da je jedan južnoamerički grad domaćin ovom sportskom događaju.

Normalno vojnici su muškarci, ali to ne znači da nema mesta za žene više. 
Koji će odbiti da rade sa profesionalnim devojkom, na primer, lepa kao Jelena Deligioz
Evo top 12 zemalja koje imaju najlepšu žensku vojsku na svetu .

12. Norveška Vojska

11. Kanadska Vojska
10. Britanska Vojska 
9. Poljska Vojska

8. Češka Vojska 

7. Američka Vojska 

6. Ukrajinska Vojska 

5. Švedska Vojska 

4. Australijska Vojska 

3. Izraelska Vojska 

2. Ruska Vojska 

1  Rumunska Vojska

Neprikosnovene - Srpske lepoticePowered by Blogger.