Majkl Džekson je bio vrhunski zabavljač koji je vodio računa o svakom detalju svog nastupa, od uigrane koreografije do šljokica i perlica pažljivo ušivenih na njegovim kostimima, otkriva u svojoj knjizi dugogodišnji kostimograf kralja popa.Poput svakog roditelja, Džekson je radio mnoge stvari kako bi usrećio svoju decu, ali se jedna žrtva posebno isticala. Majkl je dozvolio deci da imaju labradora Kenju, uprkos činjenici da se užasno plašio pasa.

Iako je Majkl Džekson bio kritikovan zbog toga što je od svoje dece tražio da nose maske u javnosti, Princ je objasnio da su to činili kako bi zaštitili svoju privatnost. Međutim, u to vreme on nije znao koliko je njegov otac zaista slavan i bilo mu je prilično iritantno što mora da nosi masku.

Princ, Paris i Blanket, morali su da puno da putuju pošto Džekson nije hteo da bude odvojen od svoje dece. Princ je izjavio da je tako imao priliku da poseti Bahrein, Aspen, Njujork i Las Vegas. Međutim, Džekson se trudio da uz sebe uvek imaju tutora i gledao je da pri svakoj poseti nauče nešto o drugim kulturama.


Devojke koje nose starke su definitivno najkul devojke na svetu. Starke ( Converse ) su jedine patike koje se nose svuda i imaju isti efekat na svakoga. To je jednostavna obuća a izgleda svetski u svakoj prilici jer je jednostavna i laka za nošenje. Devojke ma kakve bile, mršavije ili ne, izgledaju predivno u njima, poželjne i sexy. Guglajući o patikama, uglavnom (čitaj "sve") se može naći samo online prodaja ili slično a o tome kako ko izgleda ni reči. Zbog toga reših da napišem par reči o tome i da vidite kako izgledaju devojke u njima. Muškarci su definitivno kul,  imaju taj punk, rock fazon ali to etiketiranje nije moja fraza već fraza ljudi koji se ograničavaju na Rok i Turbo Folk ( bar u Srbiji, koliko znam) dok se u Evropi to ne gleda tako. Postoje slične patike kao Converse ali nijedne nisu iste, uglavnom su prelepe ali nemaju taj šmek i ne stoje svakome dobro i lepo kao converse ili najpopularniji izraz - Starke.  "Starke" su dobile ime po tome što na njima piše "All Stars" i obično imaju nacrtanu zvezdu ( Star ) te su tako i ime dobile. 
Da bi bolje videli kako stoje na devojkama, složićete se da neke i nisu lepe, totalno menja izgled jedne mlade osobe i od potpuno depresivnog izgleda, ta osoba deluje tako sveže i senzualno, erotično i slatko da vam naprosto dođe da je pojedete. 
P.S. Ako imate komentar ili nešto da dodate, primedbu, bili bismo vrlo zahvalni.
Fotke za vas:

Kaktus je biljka koja skladišti vodu u sebi i tako opstaje i u sušnim uslovima. Porodica kaktusa broji nekoliko hiljada različitih vrsta bodljikavih biljaka. Cvetaju jednom godišnje i imaju prelep cvet u čijoj se lepoti uživa tek nekoliko dana. Pojavljuje se kao nagrada za pravilnu brigu i negu preko cele godine. Da bi kaktusi uspevali potrebno je uložiti malo vremena, iako važe za izuzetno otporne biljke koje uspevaju svima i svuda.

Treba voditi računa o nekoliko ključnih stvari koje su potrebne za rast kaktusa. Ovo su uslovi koje im treba obezbediti da bi napredovali u rastu i razmnožavali se dajući mlade biljke: 

Svetlo:
Kaktusi jako vole sunčevu svetlost. U toplim mesecima kada su napolju mogu porasti i po nekoliko centimetara. Većina vrsta kaktusa prosto obožava direktno sunce koliko god da je agresivno. Opet neke vrste vole hladovinu, ali da su ipak izložene sunčevoj svetlosti, dok neke posebne kaktuse ne smete držati napolju. Treba oprezno izlagati suncu mlade biljke, jer bi mogli dobiti opekotine.
Najmanje im prija severna strana, pa kad ih držite u kući treba ih okrenuti ka južnoj, zapadnoj ili istočnoj strani. Severnija ima najmanje sunca tokom dana.
Ako su smeštene u senci, biljke povremeno okrećite ka svetlosti da bi kompletnoj biljci omogućili ravnomerni rast. Ako se jedan deo kaktusa izduži, okrenite taj deo prema svetlosti, jer raste prema svetlu, pa se iskrivi.


Zemlja za sadnju kaktusa:
Ukoliko pronađete najbolje je da kupite gotovu mešavinu zemlje za kaktuse. Ona je provereno najkvalitetnija za rast i razvoj kaktusa.
Možete i sami napraviti zemlju za saksiju. Najbolja je mešavina dve mere humusa, jedna mera ilovače (ili "obične" zemlje iz bašte) i pola mere peska. Sve dobro pomešajte.
Obavezno stavite peska, može i sitnog šljunka ili kamenčića, komada stare cigle. Oni će iscediti suvišnu vodu iz zemlje


Zalivanje

Poznato je da kaktusi ne vole previše vlage. Bolje je premalo ih zalivati nego previše. Tako će lako istruliti.
Posadite ih na drenažnom tlu. Zemlja treba da sadrži pesak ili šljunak.
Zalivanje se razlikuje leti i zimi, zatim u kući ili na otvorenom. Preko leta kaktuse treba zalivati kada vidite da se zemlja potpuno osušila. To je otprilike svakih nedelju dana, nekad i češće, što zavisi od temperature vazduha.
Zalivajte kaktus sa puno vode. Voda treba da izađe kroz rupe, da se dobro iscedi, a podmetač da se isprazni nakon nekoliko minuta, da kaktus ne stoji potopljen u vodi. Jednostavno ga prelijte većom količinom vode i ostavite da višak istekne iz saksije.Rast kaktusa
Period intenzivnog rasta su topli meseci u toku godine. Tada ih je najbolje izneti na sunce gde najviše vole i najbolje rastu i razvijaju se.
Zimi kaktusi stagniraju, u nekom su svom "zimskom snu". Ne treba ih previše zalivati, niti imitirati letnju klimu, jer im treba taj period odmora i oporavka, da bi na leto ponovo nastavili intenzivan rast.
Na telu kaktusa se mogu pojaviti mlade biljke, bebe kaktusi. Možete ih ostaviti na starom kaktusu da rastu sa njim kao grane ili ih pažljivo skinuti i posaditi, da bi ste dobili još jedan mladi kaktus.


Đubrenje kaktusa
Samo ponekad je potrebno nađubriti ih, u vreme cvetanja. U hladnim zimskim mesecima, kada kaktusi miruju ne treba ih đubriti.
Dodajte po malo azotnog i fosfornog đubriva u periodu od aprila do avgusta, kada su na suncu i intenzivno rastu.Prezimljavanje kaktusa
U periodu od oktobra do marta većina kaktusa je spremna za svoj "zimski san". To može biti i kasnije ako je napolju toplo.
Ne smeju dočekati prvi jutarnji mraz napolju nezaštićeni, jer bi se mogli smrznuti, kao i sve druge biljke. Inače mogu boraviti napolju dok je temperatura u plusu, iznad nule.
Sa najavom hladnoće kaktusi se unose u kuću, garažu, zimsku baštu. Ne stavljati ih direktno na beton. Bolje im nađite mesto na polici ili im stavite neki karton ispod saksija, da bude toplije. Prostor ne sme biti previše hladan, nikako ispod 4 stepena. Optimalna temperatura je 5-10 stepeni.


Saveti
Kada zalivate ili orošavate kaktuse koji su napolju, radite to po zalasku sunca, jer bi kapi vode na vrelim biljakam mogle napraviti štetu.
Ne treba ih zalivati malo po malo, jer će neravnomerno rasti i imati nepravilan oblik.
Ne postoji pravilo o količini potrebne vode niti o učestalosti zalivanja. Jednostavno pratite biljku i procenite šta joj prija.


Upozorenja
Tek posađene mlade kaktuse ne treba odmah zalivati. Nakon presađivanja ostavite biljku na suvom najmanje nedelju dana.
Da bi ste bili sigurni da temperatura nije preniska pored saksija ostavite u čaši malo vode. Ako se preko noći zaledi odmah unesite saksije na toplije mesto
Ne sme biti pretoplo preko zime, jer će preterano izrasti i iscrpeti se, pa verovatno neće cvetati.
Noć , avion leti , u jednom delu aviona sede dva pedera !
Kaže jedan drugome “ hajde da se jebemo ” !
Jesi li normalan videće nas neko , reče drugi !
Neće zar ne vidiš da svi spavaju !
Pokušava ovaj da se izvuče pa će
“ a šta ako naiđe stjuardesa ” ?!
I ona spava , evo proveriću reče ovaj i viknu “ alo' stjuardeso čašu vode mojim ” !

Tajac , “eto vidiš i ona spava ” !

Sviće , avion i dalje leti ,
Stjuardesa se probudila i krenula u obilazak putnika !
Na jednom sedištu , spazi jednog čičicu kako se zgrčio i trese se !

“ Pa dobro bre čiko što mi niste zatražili cebe da vas pokrijem, mora da ste se smrzli ” reče stjuardesa !

Hteo sam dete, ali sam se uplašio, eno tamo jedan je zatražio čašu vode i jebaše ga celu noć !!!!Amazon France postavio je svoju strancu za DOOM reboot, koja trenutno kaže da će se ova igra pojaviti 31.decembra 2016. godine. Jasno je da je u pitanju samo “placeholder” odnosno fiksna stranica postavljena da “zauzme mesto” za pravu koja ce biti aktivirana kada za to dođe vreme.

Ono što je interesantno je da je na ovoj stranici kao datum izlaska do skoro stajao jun 2016. godine, što je dovelo do pojave glasina kako će se “resetovani” DOOM pojaviti polovinom ove godine.

Amazon France je i do sada imao dobru tradiciju otkrivanja datuma izlaska igara, jer su u skorije vreme, na primer, precizno otkrili kada će stići PC verzija Rise of the Tomb Raider. Ostaje da vidimo da li su u pravu i ovoga puta.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! 

MONDO 

Blinq će, pored toga koliko ste privlačni, otkriti i koliko godina imate


Naučnici sa Univerziteta tehnologije u Cirihu kreirali su aplikaciju koja će na osnovu vaše fotografije otkriti koliko ste privlačni. Aplikacija je nazvana Blinq, a za kratko vreme je postala pravi hit na internetu.
Blinq će, pored toga koliko ste privlačni, otkriti i koliko godina imate, a sve to zahvaljujući veštačkoj inteligenciji.

Imajte na umu da program nije savršen i da može da se “zbuni”, odnosno da na nekim fotografijama ne može da prepozna lice ili da ne želi da obradi zadatu fotografiju, jer misli da na njoj nije punoletna osoba.

Koliko ste privlačni možete proveriti OVDE, a takođe postoje i aplikacije za pametne telefone na App Store-u i Google Play-u.Znamo da testenina nije previše zdrava, ali ponekad možemo sebi da dozvolimo mali hedonistički izlet. Vikend je za to idealan, pogotovo ako pravite porodični ručak ili vam dolaze prijatelji.


Sastojci koji će vam biti potrebni su:
- 500 g makarona
- 3 šolje (2 dl) narendanog čedar sira
- 250 g krem sira
- 2 ½ šolje mleka
- 375 ml nezaslađenog kondenzovanog mleka
- So
- Biber

Priprema:
Ukoliko nemate kondenzovano mleko možete ga i sami napraviti. Uzmite jedan litar običnog mleka, sipajte ga u lonac i stavite da se kuva na srednjoj temperaturi dok se količina uopla ne smanji. Mešajte kako ne bi zagorelo i povremeno skidajte penu.This fun project comes together in no time with the help of a zipper and hot glue. Personalize the container with a cute zipper or use your favorite-colored plastic bottle for a unique look.

1. Measure an inch-and-a-half from the base of the water bottle, and mark with a pen. Use sharp scissors to cut away the bottom from the bottle. Do the same with another empty plastic bottle.
2. Select a zipper that wraps around the bottle comfortably. We found a seven-inch zipper fits perfectly with an 18- or 20-ounce bottle. Secure the zipper to the inside of one bottle with hot glue. Create small lines of glue, and press quickly while hot for best results.

3. Open the zipper, and attach the top just like you did the bottom.

4. Zip the container together, and you're ready to store your stuff!Image Source: POPSUGAR Photography / Sarah Lipoff


Powered by Blogger.